Pécsi ÖntözőMiért szükséges az öntözőrendszer?Öntözőrendszer tervezésTelepítésKarbantartásReferenciákFényképekElérhetőség
Miért szükséges az öntözőrendszer?
 
     Az elmúlt években megnőtt a pihenésünkre, családunkra fordítható szabadidő értéke. Akinek kertje van, azt szeretné, ha szép zöld gyepe és gyönyörű növényei vennék körül feltöltődés közben. Egyre több a tiszta, gondozott közterület is, amely felüdíti a környezetében élőket, és elkápráztatja az arra tévedőt.
 
    Nem könnyű estéinket vagy a hajnali óráinkat feláldozni a szabadidőnkből, a kert locsolása miatt.  Nehéz olyan emberrel találkozni, aki felkel éjszaka locsolni, mert a növényeknek akkor a legkedvezőbb, és kisebb a vízfelhasználás. Ráadásul egész éves munkánk is kárba veszhet a nyaralás alatt, amikor igen nehéz, a legtöbb esetben megoldhatatlan az öntözés problémája... Mikor már sárgul a gyep és kókadoznak a növények, mert nincs elég időnk arra, hogy a locsolást kellő mennyiségben és rendszerességgel végezzük, a kert lassú pusztulásnak indul, díszértéke jelentősen csökken, az érzékenyebb, nagyobb vízigényű fajok elhalnak. Az öntözéssel kapcsolatos problémák  automata öntözőrendszerrel megszüntethetőek.

   A kertészkedés megnyugtató, ellazító, kellemes tevékenység.

    Az öntözés szintén, ha nem válik mindennapos, több órás kötelező idegölő gyakorlattá!


     Miben nyújt segítséget az automata öntözőrendszer ?

 


 


 • Egyenletesen öntöz.
 • Csak a szükséges mennyiséget juttatja ki. (de azt kijuttatja!)
 • Rendszeres az öntözés.
 • Minden növény a saját szükséglete szerint kapja a vizet.
 • A fűnyírást és a gyephasználatot nem zavarja. A talajba fektetett csővezetéken át kapják a szórófejek a vizet, melyek csak az öntözés ideje alatt emelkednek ki a talaj szintjéből.
 • Szabadidőt takarít meg, mert emberi felügyelet nélkül végzi a dolgát.
 • Nyugodtan mehetünk nyaralni, nem kell azon gondolkodnunk, hogy mi vár idehaza, vagy családtagokat megkérnünk a rendszeres locsolásra.
 • Csapadékérzékelővel kiegészítve optimalizálható a vízfelhasználás, eső esetén, amíg a növények nem igénylik, nem öntöz a rendszer.
 • Víztakarékos, mert a legmegfelelőbb időben /általában éjszaka/ történik az öntözés, amikor legalacsonyabb a  párolgás és a növények nincsenek felforrósodva a napsütéstől.
 • A telepítés költségei 2-5 éven belül megtérülnek.
 • Nem mellesleg a legelegánsabb módja kertünk öntözésének.

 

Pécsett, valamint a város 50 km-es körzetében
a helyszíni felmérést, és az árajánlat elkészítését INGYENESEN elvégezzük Önnek!
Tel: 30/9690-652

info@pecsiontozo.hu
Pécsi ÖntözőMiért szükséges az öntözőrendszer?Öntözőrendszer tervezésTelepítésKarbantartásReferenciákFényképekElérhetőség
Copyright ©, 2008 Pécsi Öntöző Kft. Minden jog fenntartva!